Pratenichki sostav
 
Пратенички состав
Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Република Австрија 


Претседател:  
 
          Членови: РАФИЗ ХАЛИТИ  
                            НИКОЛА ГРУЕВСКИ 
                            ЉУБЕ БОШКОСКИ  
                            БОРКО АНГЕЛКОВСКИ  
                            РУЖДИ МАТОШИ  
                            АНГЕЛКА ПЕЕВА-ЛАУРЕНЧИЌ 
 
 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.