Pratenichki sostav
 
Пратенички состав
Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Република Албанија 


Претседател: АДНАН ЌАХИЛ   
 
          Членови: ВЛАДО ИЛИЕВСКИ 
                            СЛАВЕ АРСОСКИ 
                            СЛОБОДАН ЧАШУЛЕ 
                            ФАЗЛИ ВЕЛИУ 
                            РОЗА ТОПУЗОВА-КАРЕВСКА 
                            ФАТМИР АСАНИ 
 
 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.