СОБРАНИЕ НА РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА

 ZHARKO DENKOVSKI

SEKRETAR I PËRGJITHSHËM I KUVENDIT  TË  REPUBLIKËS SË MAQEDONISË

 

Zharko Denkovski  lindi më 2.12.1960 në Kumanovë.

Shkollën fillore dhe të mesme e kreu në Kumanovë, ndërsa diplomoi në Fakultetin Juridik në Universitetin “Shën Cirili dhe Metodi”. Në tetor të vitit 1994 ka dhënë provimin e jurisprudencës. 

Prej marsit të vitit 2001 deri në emërimin si Sekretar i Përgjithshëm i Kuvendit, punon në zyrën e vet, i regjistruar si avokat në Odën e Avokatëve të Maqedonisë. 

Më 26.1.2007 është emëruar si Sekretar i Përgjithshëm i  Kuvendit të Republikës së Maqedonisë. 

E flet gjuhën angleze.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.