СОБРАНИЕ НА РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА


НАСЕР ЗИБЕРИ

 

 

 

 

 

 

Член на Партијата за демократски просперитет во Македонија роден 1961 година во село Ласкарци, Скопје, Албанец. Завршил Правен факултет. Беше пратеник и во претходниот мандат. Живее во Скопје. Поради избор во Владата на Република Македонија-министер за труд и социјална политика, му престана пратеничкиот мандат.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.